Committee members: committee to consider Lady Loudoun's supplication
Committie for the Lady Loudoune

The quhilk day the estatis nominatis the Erles of Rothes, Montroise, Lothiane and Lord Lindesay, the lairdis of Keir, Riccardtoun, Auldbarr and Cambo, the commissioneris of Edinburghe, Dundie, Stirveling and Irwing, as ane committie to consider the Lady Loudounes supplicatione and for taking course for some satisfactorie ansuer thairto, and to report to the parliament.

  1. NAS, PA2/22, f.17r.